Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen. Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur.

Ieder product heeft een unieke formule met ingrediënten die zijn samengesteld om elkaars werking te versterken. De pH-waarde in deze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Dit houdt de zuurtegraad van je huidflora in balans en voorkomt dat de huid uitdroogt en onzuiverheden vrij spel krijgen.
Door de ervaring met cosmeceuticals en de wetenschap van de huid zijn wij in staat om zichtbare, aantoonbare, prachtige resultaten te bereiken voor iedere huidwens of huidprobleem.

  • Ik Skin Basic,          *Intake – reiniging – scrub – onzuiverheden verwijderen – masker – 24h crème

 

  • Ik Skin Complete,  *Intake – reiniging – scrub – onzuiverheden verwijderen – epileren – massage gelaat, nek en schouders – masker – serum/oogcrème/24h crème

 

  • Ik Skin Deluxe,       *Intake – reiniging – scrub – onzuiverheden verwijderen – epileren – massage gelaat, nek en schouders – speciaal masker –  serum/oogcrème/24h crème

 

*De intake is alleen van toepassing bij de eerste behandeling die u boekt bij Beauty by Charelle.