Mijn naam is Charelle de Lange, geboren in 1992 in Schiedam, waar ik ook lang heb gewoond. Inmiddels heb ik het wonen in Schiedam verruild voor Barendrecht, waar ik woon met mijn partner Erik en dochtertje Lizzy.

In 2008 ben ik met veel plezier begonnen aan de opleiding schoonheidsspecialiste en pedicure te Zadkine, Rotterdam. Nadat ik mijn diploma hiervoor heb behaald ben ik de vervolg opleiding gaan volgen tot allround schoonheidsspecialiste.

Mijn diploma hiervoor heb ik behaald in 2012 en ben daarna met veel plezier mijn eigen salon aan huis begonnen. In de loop der tijd heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende stages en werkplekken. Zo heb ik onder andere stage gelopen bij Beauty praktijk Alma Boerland in Schiedam en gewerkt bij Thermen Barendrecht en Tip to Toe Bodycare in Schiedam. Nu werk ik sinds april 2014 volledig voor mij zelf.

De salon is sinds september 2015 gevestigd op het bedrijventerrein ‘Vijfsluizen’ in Schiedam. De salon is gevestigd in een bedrijfspand aan de Adriaen Banckertstraat 12, op de 1e etage. Om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen behandelen en adviezen te kunnen geven bezoek ik zo veel mogelijk beurzen. Ook volg ik regelmatig nieuwe cursussen en workshops om zo van alles op de hoogte te blijven. Mede daarom ben ik in september 2013 nog begonnen met de opleiding Medisch Pedicure . Deze opleiding heb ik met succes afgerond in juni 2015 en mag mij nu dus ook medisch pedicure noemen!

Ik vind het erg belangrijk om mijn klanten goede adviezen te kunnen geven. Ook vind ik het belangrijk dat zij zich goed kunnen ontspannen tijdens de behandeling om zo weer stralend en tevreden de deur uit te kunnen gaan. Mocht u vragen hebben over de behandelingen of over andere dingen, stuur gerust een email of bel. Ik sta u graag te woord.

Ik zou het leuk vinden om u in mijn salon te ontvangen!

Met vriendelijke groet,

Charelle de Lange