De SPA Boost

De SPA boost is een complete behandeling, die eigenlijk voor elke huid geschikt is. Bij deze behandeling wordt er gereinigd, eventueel de wenkbrauwen geëpileerd, scrub, onzuiverheden verwijderen, massage van nek/schouders/decolleté en gezicht, vitamine C, BioCellulose vliesmasker en als afsluiting serum en dagcrème.

Wat houdt de vitamine C in bij deze behandeling?; De vitamine C bestaat uit een poeder (L-ascorbic acid) en een activator. De poeder is een speciale cosmetische vorm van bioactive vitamine C die opgenomen kan worden door de huid. Het is dus niet te vergelijken met een vitamine C supplement die je inneemt. De activator heeft de juiste pH-waarde om de vitamine C opneembaar te maken door de huid. Door de L-ascorbic acid te gebruiken in poedervorm blijft deze veilig, potent en werkzaam tot het moment dat het aangemaakt wordt. Op het moment dat de producten met elkaar gemengd worden, wordt de vitamine C opneembaar door de huid.

Vitamine C heeft een sterke antioxidanten werking. In iedere huid wordt schade aangebracht door vrije radicale, afkomstig uit bijvoorbeeld vervuilde buitenlucht. Dankzij antioxidanten als vitamine C kan die schade weer hersteld worden. Ook is vitamine C een onmisbare stof bij de aanmaak van collageen. Dat is de stof die onder andere je huid soepel en elastisch houdt.

Wat is BioCellulose?; BioCellulose is een natuurlijke vezel wat gemaakt wordt van gefermenteerd kokoswater. BioCellulose is extreem water minnend. De vezels hebben een sterk vochtvasthoudend vermogen. Tijdens de applicatie wordt de vochtopname van de huid vergroot. Het resultaat; een gladde huid zonder droogte lijntjes. Een BioCellulose vliesmasker hecht perfect aan de huid en wanneer een masker beter hecht, presteert het beter. Ingrediënten worden efficiënt overgebracht, waardoor resultaten al na 1 keer zichtbaar zijn.